Overleg gebruiker:JJ

Uit Anarchief
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom bij het Anarchief!

Fijn dat je ons wil helpen bij het vullen en vormgeven van ons digitale anarchistisch archief 'Anarchief.org'.

We willen ons graag richten op Nederlandstalige en (Belgisch) Franstalige teksten die relevant zijn voor de anarchistische beweging. Het doorgeven en ter beschikking stellen van informatie is een fundamentele voorwaarde voor bewegingsopbouw. Ons archief wil dus een levende, actieve bijdrage zijn tot de sociale strijd die vandaag meer dan ooit nodig is.

Waarschijnlijk wilt u de hulppagina's lezen.

Nogmaals, welkom en veel plezier!

Contacteer ons gerust voor overleg en ondersteuning. Admin (overleg) 12 dec 2015 15:01 (UTC)


Hoi,

Ik wil graag een manier zoeken om wat te kunnen overleggen met alle mensen die meewerken (waar nodig).

Een aantal projecten uit Nederland (anarchisme.nl, anarchief.nl, a-bieb.nl) wil graag bekijken of we kunnen samenwerken. Ik wil graag iedereen betrekken bij die beslissingen.

Ook binnen anarchief.org moet er af en toe een beslissing genomen worden of hebben we al eens wat advies of inspiratie nodig.

Anarchief.org is intussen uitgegroeid tot een zéér groot archief en daar wil ik iedereen (dus ook jou!) graag eens voor bedanken.

Bezorg je me je email-adres en eventuele andere contactgegevens? Dan zorg ik dat we binnenkort met elkaar aan de babbel geraken. Heb je voorkeuren hiervoor? Een discord-groep? Een facebookgroep? Een mailinglijst? Andere?

Zijn er trouwens nog zaken waar je graag bij betrokken wordt? De facebookpagina https://www.facebook.com/anarchiefanarchives/ bijvoorbeeld kan wel wat dynamiek gebruiken! Maar ook de website zelf kan wel wat extra bezoekers en gebruikers aan ;-). Ik denk dat we zeer trots kunnen zijn op ons project en dat we stilaan écht wel naar buiten kunnen komen met iets dat méér dan gezien mag worden!

Bezorg je me je contactgegevens?

In ieder geval graag tot binnenkort!


Jeroen (JJ)


info@anarchyisorder.org

https://www.facebook.com/jeeves.PP

(0032)-0479 025 320 --JJ (overleg) 11 dec 2019 15:01 (UTC)